Veckans meny

cropped-ikon_kockmossa.png

Meny – v.21

Dagens ToGo-lunch – 80kr inkl. sallad & bröd
Serveras kl. 11.00-14.30

Måndag:
Från Skog & Gård:
Örtstekt fläskytterfilé med äppelpuré, råstekt potatis & gräddsås
Från Havet:
Panerad torsk med remouladsås & kokt potatis
Det Gröna:
Prästoststuvad vitkål med dillkokt potatis & rostade pumpafrön
Det Sunda:
Mixa din egen sallad & toppa med:
Ägg & Räkor eller Serranoskinka

Tisdag:
Från Skog & Gård:
Biff Lindström med saltgurka, kaprissmör & brödstekt potatis
Från Havet:
Fiskgryta med rostad vitlöksaioli, krutonger & marinerade kräftor
Det Gröna:
Rödbetsbiff med tzatziki & grillad zucchini
Det Sunda:
Mixa din egen sallad & toppa med:
Ägg & Räkor eller Serranoskinka

Onsdag:
Från Skog & Gård:
Viltskavspanna med potatispuré, lingon & enbärsrostade morötter
Från Havet:
Skaldjursfylld spättafilé med potatis- & dillkompott samt limesås
Det Gröna:
Pasta pesto med kronärtskocka & grillad paprika
Det Sunda:
Mixa din egen sallad & toppa med:
Ägg & Räkor eller Serranoskinka

Torsdag:
Från Skog & Gård:
Citronmarinerad kyckling med avorioris & persiljesky
Från Havet:
Sesamstekt kolja med manierad spetskål, kokt potatis & dillsås
Det Gröna:
Svampfylld ravioli med parmesan- & basilikakräm samt smörstekt champinjon
Det Sunda:
Mixa din egen sallad & toppa med:
Ägg & Räkor eller Serranoskinka

Fredag:
Från Skog & Gård:
Porterstek med svartvinbärsgelé & rostade rotsaker
Från Havet:
Grillad lax med risotto & citronsås
Det Gröna:
Grönsakspytt med smörstekt schalottenlök & vändstekt ägg
Det Sunda:
Mixa din egen sallad & toppa med:
Ägg & Räkor eller Serranoskinka