3-rätters med privat kock
Utifrån era önskemål skräddarsyr vi en 3-rätters måltid. Som alltid kommer vår inspiration från svensk natur kombinerad med mormors goda recept och en twist av nytänkande.
Nedan finner du olika förslag på förrätter, varmrätter och desserter.
Förrätter
- Gravad laxtartar med dillknäcke & citronkräm
- Skaldjursterrin med sallad på sparris & rimmad gurka
- Rosastekt ankbröst med bakat päron & valnötter samt torkad rödbeta
- Kräftsoppa med halstrad pilgrimsmussla och picklad fänkål
- Carpaccio på kalv serveras med parmesankräm & rostade pinjenötter
- Carpaccio på betor med smulad getost och honungsrostade mandlar
Varmrätter
- Dillpenslad torskrygg med sallad på svartrot & spenat samt kräftsås
- Grillad fjordlax med puré på palsternacka & citronsyrade pärllökar
- Fisk & skaldjursgryta med blåmusslor & örtaioli samt knaperstekt surdegsbröd
- Grillad kalvrygg serveras med potatisterrin och rostad blomkålskräm
- Vitlöksmarinerad kyckling från Bjäre med sallad på grönkål & syltad pumpa
- Lågtempad flankstek med sky på alrökt bacon & smålök samt mandelpotatispuré
- Lasagne på grönt från växthuset med sallad på bakad tomat & rostade valnötter
Desserter
- Hallonmousse med lakritsmaränger och kanderade mandlar
- Crème Brûlée med smak av stjärnanis serveras med sallad på ananas & apelsin
- Äppelsorbet med mandelkaka & kaneldoftande buljong på Ingrid Marie-äpple
- Chokladmousseterrin med jordgubbssallad & vaniljyoghurt
- Pärontarte med vanilj & pecannötsglass samt kolakräm
- Melkerssons variation på bondostar med tillbehör