Höst- & vinterbufféer
- Klassiker från skog & gård
- Stora julbuffén
- Lilla julbuffén
- Bohuslän möter Asien
- Klassiker från havet
- Klassiker från Medelhavet
Klassiker från skog & gård
En buffé dukas fram med inspiration från skog och våra svenska gårdar.
- Surdegsbröd & hembakt knäcke
- Vitlök- & persiljefärskost
- Timjan & rosmarinmarinerad hjortytterfilé
- Picklade rotsaker
- Prästostpaj med säsongens svamp
- Peppar- & timjanstekt kalvrulle
- Majskyckling från Bjäre med pumpakräm
- Säsongens potatissallad
- Sallad på äpple med knaperstekt alrökt bacon & rostad schalottenlök
- Citron- & timjankräm
Stora julbuffén
(minimum 15 personer)
Det kalla bordet
- Hembakt surdegsbröd, vörtbröd & knäcke
- 2 x ost & vispat smör
- Onsalakorv
- Whiskey- & äppelsenap
- Najadlax (vår egen varmrökta lax)
- Hovmästarkräm
- Skaldjurspaté med handpillade räkor
- Klassisk rödbetssallad
- Ägghalvor med örtmajo
- Lök- & citronsill, kräftmarinerad sill & senapsill
- Glöggmarinerad anka
- Rapsgrisjulskinka
Det småvarma bordet
- Potatis
- Janson
- Rödkål
- Prinskorv
- Handrullade köttbullar
Smått & gott efter
- Ris à la Malta med saftsås
- Äggost med björnbärsmylta
Lilla julbuffén
(minimum 10 personer)
Det kalla bordet
- Hembakt surdegsbröd, vörtbröd & knäcke
- Ost & vispat smör
- Whiskey- & äppelsenap
- Najad lax (vår egen varmrökta lax)
- Hovmästarkräm
- Klassisk rödbetssallad
- Ägghalvor med örtmajjo
- Lök- & citronsill, kräftmarinerad sill & senapssill
- Rapsgrisjulskinka
Det varma bordet
- Janson
- Potatis
- Prinskorv
- Handrullade köttbullar
Smått & gott efter
- Ris à la Malta med saftsås
- Äggost med björnbärsmylta
Bohuslän möter Asien
En buffé dukas fram med smaker från den bohuslänska kusten som vi kryddar och twistar till med smaker från Asien.
- Säsongens sallad med rimmad torsk samt chili- & korianderdressing
- Glasnudelsallad med paksoi & rostad sesamkräm
- Sotad lax med pepparrotsdressing & gurksallad
- Dill & fänkålsmarinerade blåmusslor
- Färska räkor med citronaioli
- Jordärtskockspuré med kallrökt lax
- Asiatisk sallad på rödkål och rättika
- Avokado & tomatsallad med krabba och dilldressing
- Nybakt surdegsbröd med lime & chilifärskost
Klassiker från havet
En buffé dukas fram med inspiration från sjö och hav.
- Melkerssons kavring
- Hembakt knäcke
- Vispat timjansmör
- Örtfylld rödingrulle
- Vin – & fänkålskokta blåmussor
- Sallad på smögenräkor & sparris
- Rimmad torsk med sallad på gulbeta & dilldressing
- Sallad på sockerärtor, dillkokt potatis & säsongens lök
- Brännvinssill med hackat ekoägg
- Citronaioli
Klassiker från Medelhavet
En buffé dukas fram med inspiration från länderna kring Medelhavet.
- Foccacia med oliver & rosmarin
- Bakad citronmarinerad tomat med mozzarella
- Ruccola & kronärtskocka med parmesandressing
- Kräm på Karljohanssvamp
- Rostad vitlök- & basilikamarinerad kalvrygg
- Pastasallad med röd pesto & grillade grönsaker
- Chorizo
- Milanosalami
- Serranoskinka
- Bondostar med fikonmarmelad