Höst- & vinterbufféer

  • Klassiker från skog & gård
  • Stora julbuffén
  • Lilla julbuffén
  • Bohuslän möter Asien
  • Klassiker från havet
  • Klassiker från Medelhavet

Pris från 219 kr/person.

Klicka  för att sända oss en offertförfrågan via formulär >>

Klassiker från skog & gård

En buffé dukas fram med inspiration från skog och våra svenska gårdar.

  • Surdegsbröd & hembakt knäcke
  • Vitlök- & persiljefärskost
  • Timjan & rosmarinmarinerad hjortytterfilé
  • Picklade rotsaker
  • Prästostpaj med säsongens svamp
  • Peppar- & timjanstekt kalvrulle
  • Majskyckling från Bjäre med pumpakräm
  • Säsongens potatissallad
  • Sallad på äpple med knaperstekt alrökt bacon & rostad schalottenlök
  • Citron- & timjankräm

Stora julbuffén

(minimum 15 personer)

Det kalla bordet

  • Hembakt surdegsbröd, vörtbröd & knäcke
  • 2 x ost & vispat smör
  • Onsalakorv
  • Whiskey- & äppelsenap
  • Najadlax (vår egen varmrökta lax)
  • Hovmästarkräm
  • Skaldjurspaté med handpillade räkor
  • Klassisk rödbetssallad
  • Ägghalvor med örtmajo
  • Lök- & citronsill, kräftmarinerad sill & senapsill
  • Glöggmarinerad anka
  • Rapsgrisjulskinka

Det småvarma bordet

  • Potatis
  • Janson
  • Rödkål
  • Prinskorv
  • Handrullade köttbullar

Smått & gott efter

  • Ris à la Malta med saftsås
  • Äggost med björnbärsmylta

Lilla julbuffén

(minimum 10 personer)

Det kalla bordet

  • Hembakt surdegsbröd, vörtbröd & knäcke
  • Ost & vispat smör
  • Whiskey- & äppelsenap
  • Najad lax (vår egen varmrökta lax)
  • Hovmästarkräm
  • Klassisk rödbetssallad
  • Ägghalvor med örtmajjo
  • Lök- & citronsill, kräftmarinerad sill & senapssill
  • Rapsgrisjulskinka

Det varma bordet

  • Janson
  • Potatis
  • Prinskorv
  • Handrullade köttbullar

Smått & gott efter

  • Ris à la Malta med saftsås
  • Äggost med björnbärsmylta

Bohuslän möter Asien

En buffé dukas fram med smaker från den bohuslänska kusten som vi kryddar och twistar till med smaker från Asien.

  • Säsongens sallad med rimmad torsk samt chili- & korianderdressing
  • Glasnudelsallad med paksoi & rostad sesamkräm
  • Sotad lax med pepparrotsdressing & gurksallad
  • Dill & fänkålsmarinerade blåmusslor
  • Färska räkor med citronaioli
  • Jordärtskockspuré med kallrökt lax
  • Asiatisk sallad på rödkål och rättika
  • Avokado & tomatsallad med krabba och dilldressing
  • Nybakt surdegsbröd med lime & chilifärskost

Klassiker från havet

En buffé dukas fram med inspiration från sjö och hav.

  • Melkerssons kavring
  • Hembakt knäcke
  • Vispat timjansmör
  • Örtfylld rödingrulle
  • Vin – & fänkålskokta blåmussor
  • Sallad på smögenräkor & sparris
  • Rimmad torsk med sallad på gulbeta & dilldressing
  • Sallad på sockerärtor, dillkokt potatis & säsongens lök
  • Brännvinssill med hackat ekoägg
  • Citronaioli

Klassiker från Medelhavet

En buffé dukas fram med inspiration från länderna kring Medelhavet.

  • Foccacia med oliver & rosmarin
  • Bakad citronmarinerad tomat med mozzarella
  • Ruccola & kronärtskocka med parmesandressing
  • Kräm på Karljohanssvamp
  • Rostad vitlök- & basilikamarinerad kalvrygg
  • Pastasallad med röd pesto & grillade grönsaker
  • Chorizo
  • Milanosalami
  • Serranoskinka
  • Bondostar med fikonmarmelad