Vår- & sommarbufféer
- Påskbuffé
- Studentbuffé
- Vår- & sommarbuffé
- Bohuslän möter Asien
- Klassiker från havet
- Klassiker från Medelhavet
Pris från 219 kr/person.
Påskbuffé
Melkerssons Påsk-kasse – 2024
- Melkerssons örtsill
- Lök- & citronsill
- Senapssill
- Gubbröra på Melkerssons vis
- Rulle på kallrökt lax fylld med stenbitsrom
- Melkerssons varmrökta lax
- Citron- & rosmarinmarinerad kyckling
- Västerbottenpaj toppad med rödlök & crème fraiche
- Potatissallad med rädisor & sockerärtor
- Hembakat knäcke
Pris: 295kr/person
(hämtas långfredag i vår butik enligt överenskommen tid)
Studentbuffé 2025
Dessvärre kan vi inte erbjuda några studentbufféer under juni månad då vi är uppbokade på stort event på annan plats.
Vår- & sommarbuffé
En fräsch vegetarisk buffé dukas fram smakfullt i vårens tecken. Önskar du t.ex. fisk eller fågel som tillbehör, är det bara att lägga en förfrågan, inget är ristat i sten.
- Bönsallad med oliver, grillad paprika, rödlök & krutonger
- Sommarsallad med örtbakad haloumi, rädisor & sockerärtor
- Pasta med pesto, rostad fetaost & primörer
- Avokadosallad med broccoli & färska örter
- Quinoasallad med grillad zucchini, jordgubbar & rostade pumpafrön
- Tomat- & mozzarella med kronärtskocka
- Morotsbiff med örter
- Grillad sparris med grana pandano, rostad mandel & honung
- Basilikakräm
- Hembakt bröd & citronfärskost
Bohuslän möter Asien
En buffé dukas fram med smaker från den bohuslänska kusten som vi kryddar och twistar till med smaker från Asien.
- Säsongens sallad med rimmad torsk samt chili- & korianderdressing
- Glasnudelsallad med paksoi & rostad sesamkräm
- Sotad lax med pepparrotsdressing & gurksallad
- Dill & fänkålsmarinerade blåmusslor
- Färska räkor med citronaioli
- Jordärtskockspuré med kallrökt lax
- Asiatisk sallad på rödkål och rättika
- Avokado & tomatsallad med krabba och dilldressing
- Nybakt surdegsbröd med lime & chilifärskost
Klassiker från havet
En buffé dukas fram med inspiration från sjö och hav.
- Melkerssons kavring
- Hembakt knäcke
- Vispat timjansmör
- Örtfylld rödingrulle
- Vin – & fänkålskokta blåmussor
- Sallad på smögenräkor & sparris
- Rimmad torsk med sallad på gulbeta & dilldressing
- Sallad på sockerärtor, dillkokt potatis & säsongens lök
- Brännvinssill med hackat ekoägg
- Citronaioli
Klassiker från Medelhavet
En buffé dukas fram med inspiration från länderna kring Medelhavet.
- Foccacia med oliver & rosmarin
- Bakad citronmarinerad tomat med mozzarella
- Ruccola & kronärtskocka med parmesandressing
- Kräm på Karljohanssvamp
- Rostad vitlök- & basilikamarinerad kalvrygg
- Pastasallad med röd pesto & grillade grönsaker
- Chorizo
- Milanosalami
- Serranoskinka
- Bondostar med fikonmarmelad