Melkerssons Mat & Event – catering, inspiration m.m.

IMG_9311

Melkerssons Mat & Event är Maria och Christer (Melker) Melkersson. Tillsammans har vi 30 år av gedigen erfarenhet från restaurang- och servicebranschen.

Melkers passion för mat tog fart redan som barn då han stod på en pall bredvid sin mormor vid spisen. Sedan dess gick det inte att stoppa honom i hans målmedvetna riktning. Genom åren har han samlat på sig erfarenhet genom utbildningar, olika restauranger som kock/köksmästare, inspiratör och genom eget företagande.

Maria brinner för det personliga värdskapet och ser till att allt som är planerat blir som planerat. Hon har lång erfarenhet av service inom Sveriges gränser men även från den vida världen.

OM MATEN

Vi vill ge njutning för alla sinnen vilket inspirerar oss att hitta nya tillagningssätt och kombinationer för en unik matupplevelse där fisk och grönt ligger närmast kockhjärtat. Vår inspiration kommer från svensk natur med mormors goda recept kombinerat med en twist av nytänkande.

EVENT / CATERING

Nalkas det födelsedag, student, bröllop, barndop eller konfirmation?
Närmar det sig julstök, påsk, midsommar ståhej, halloweenfest eller nyårspompa?
Vill du imponera på dina kunder eller dina vänner med en välkomponerad och vällagad middagsbjudning eller en läcker buffé?
Låt oss hjälpa dig i din planering av arrangemanget. Om du önskar hjälper vi dig med personal på plats, hyra av porslin, bord och stolar. Eller om du önskar, bara leverera det som skall smakas. Du bestämmer.
Läs om våra cateringmenyer >>

INSPIRATION

Är det dags för teambuilding, möhippa/svensexa eller är ni ett gäng vänner som vill göra något roligt tillsammans? Låt oss inspirera er under några timmar med matlagning i grupp tillsammans med en professionell kock.

TRYGG OCH STABIL AFFÄRSPARTNER